Είστε εδώ

Life Skills

British Council
Πρακτική Άσκηση
Αττική
Email Επικοινωνίας: 
nefeli.lappa@britishcouncil.org
Περιγραφή Θέσης 

Το πρόγραμμα Life Skills που εκπονείται από το British Council με χρηματοδότηση της HSBC, ανοίγει για ακόμη μια φορά τις πόρτες του ώστε να υποδεχθεί νέους (ηλικίας 18-30 ετών) που φιλοδοξούν να ανακαλύψουν την κοινωνική πλευρά της εργασίας, μέσω της απασχόλησης τους στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Στο πρόγραμμα τπαίρνουν μέρος φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και οργανισμοί με κοινωνικό αντίκτυπο από όλη την Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ξεχωριστή ευκαιρία να εργαστούν στο χώρο των φορέων, εξ’ αποστάσεως ή με φυσική παρουσία. Όπως και στους προηγούμενους κύκλους του Life Skills, οι ωφελούμενοι θα συνεργαστούν με επαγγελματίες του χώρου, θα αναλάβουν ουσιώδη καθήκοντα και θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Σχετικά με το Life Skills

Το «Life Skills» φιλοδοξεί να επιφέρει πραγματικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία, προωθώντας την εργασία σε φορείς κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας ή σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με κοινωνικό αντίκτυπο, ως εναλλακτική και χωρίς αποκλεισμούς επιλογή καριέρας, για την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας.

Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Προθεσμία υποβολής συμμετοχών Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, 23.59.

Δηλώστε συμμετοχή