Είστε εδώ

Μήνυμα του Προέδρου και του ΔΣ του Συλλόγου αποφοίτων ΠΕΔιΣ για την ορκωμοσία της 26ης Νοεμβρίου 2019

Κατηγορίες Νέου: 
Λέξεις Κλειδιά: 

Αγαπητοί απόφοιτοι του Τμήματός μας,

 Θερμά συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σας από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου! Πρόκειται για μία πορεία που αναμφίβολα χαρακτηρίστηκε από επιμονή, μόχθο και θέληση, που σας οδήγησε στην ημέρα που λάβατε στα χέρια σας το πολυπόθητο πτυχίο.

  Ολοκληρώσατε τις σπουδές σας σε ένα Τμήμα με ιδιαίτερη δυναμική, που σας παρείχε ένα Πρόγραμμα Σπουδών ορθά μελετημένο και δομημένο, ώστε να αποτελέσει καλό λιθαράκι για την ζωή σας στην αγορά εργασίας και τις επικείμενες σπουδές σας. Από εδώ και πέρα, τόσο το Τμήμα, όσο και εμείς σαν Σύλλογος Αποφοίτων του Τμήματος ΠΕΔιΣ, θα είμαστε παρόντες για εσάς σε οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε. Η σύνδεση των αποφοίτων μας με την αγορά εργασίας, η δικτύωσή τους και η υποβοήθησή τους σε θέματα σταδιοδρομίας και η επανασύνδεσή τους με το Τμήμα, είναι ο σκοπός του διαδικτυακού μας κόμβου.

  Σύντομα, θα παραλάβετε στα mail σας τους κωδικούς με τους οποίους θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση, δημιουργώντας το δικό σας προφίλ, στο Hub του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος ΠΕΔιΣ pedisalumni.

  Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος ΠΕΔιΣ, σας ευχόμαστε συγχαρητήρια, καλή σταδιοδρομία και ένα γόνιμο μέλλον.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του                                             Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων

Συλλόγου Αποφοίτων